Luvassa seitsemän spesiaalijuttua lauantaina 11.4. klo 13-19

Viime aikoina minusta on tuntunut siltä, kuin olisin joku Bettyn tyttäristä, joka on aivan vahingossa hiukan kurkistanut äitinsä nuoruusaikojen päiväkirjoja ja pikkuisen järkyttynyt. Se, mitä Betty on kertonut meille julkisuudessa ja se, mitä alkuperäisissä käsikirjoituksissa kerrotaan, ei joka kohdin olekaan aivan sama asia!

Suurena Betty-tapaamisen päivänä, lauantaina 11.4. klo 13, ilmestyy tähän blogiin ensimmäinen spesiaalijuttu, ja samana iltapäivänä niitä tulee tasatunnein vielä kuusi, niin että viimeinen ilmestyy klo 19. Tiedän, ettei kukaan pysty koko päivää koneen ääressä istumaan, mutta halusin venyttää julkaisuja koko siksi ajaksi, jonka me tapaamiseen kokoontuvat ehkä Almassa vietämme (aloitamme klo 13). Ne jäävät tietysti tänne luettaviksi tuon päivän jälkeenkin.

Spesiaalit sisältävät poistettuja ja muutettuja lukuja ja kohtauksia. Aivan kaikkea Betty ei vieläkään tunnusta (sillä myötähäpeään voi kuolla), mutta aika paljon sentään.

Varoitus: spesiaalit sekoittavat taatusti päänne ja ehkä rikkovat jonkin illuusion. Paljastetaanhan niissä mm. totuus siitä, keneltä Betty lopulta saikaan ensisuudelmansa ja kenen kosinta on deletoitu kirjojen julkaistusta versiosta...