Betty-kirjat pdf-muodossa ja uusi Grace-kirja


Minulle kirja jo esineenä on merkityksellinen. En ole yhtään innostunut sähkökirja-ajatuksesta, vaikka asuntomme on tupaten täynnä painotuotteita, jotka veisivät tuskin lainkaan tilaa e-muodossa.

Monista tuntemistanne syistä johtuen Betty-kirjat on kuitenkin julkaistu ns. sähköisen kirjan esiasteena eli blogissa. Paitsi että sitä kautta olen saanut tekstini julki laajemmalle yleisölle kuin koskaan, tarjoaa blogin kommentointimahdollisuus ja Bettyn oma Facebook-sivu kanavan aivan ennennäkemättömän yhteisölliseen lukemiseen.

Monet teistä ovat silti toivoneet saavansa Bettyt hyllyynsä aivan oikeina kirjoina, ja monta vuotta sitten kolme ensimmäistä osaa painatinkin tilausten mukaan Books on Demand -palvelussa. Mutta kaikki nykyiset lukijat eivät olleet silloin mukana, sen jälkeen on ilmestynyt kaksi uutta Bettyä, ja niinpä uusia "painoksia" on kovasti toivottu.

Olen luvannut asiaa miettiä ja järjestellä, mutta olen ollut siviilielämän monien seikkojen vuoksi niin väsynyt, etten ole jaksanut lähteä tuohon souviin. Jotta halutessanne saisitte kuitenkin kirjat aivan omaksi jossakin muodossa, muunsin ne pdf-tiedostoiksi. Nyt voitte vähintään tallentaa kirjat itsellenne, halutessanne tulostaakin ne: yhdelle A4-arkille mahtuu kaksi "Betty-sivua".

Kirjat lukeaksesi tarvitset Adobe Reader –ohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi tämän linkin kautta.

Linkit kaikkien viiden Betty-kirjan pdf-versioihin:
Jokaisen kirjan lopussa on sisällysluettelo. Klikkaamalla siitä minkä tahansa luvun nimeä pääset suoraan kyseiseen lukuun, jos vaikka haluat etsiä lempikohtiasi.

Betty-kirjoja on viisi, eikä niitä koskaan enempää taida tullakaan. Sillä juuri valmistunut uusi käsikirjoitus on tavallaan uutta sarjaa. 

Koivurannan Grace alkaa ilmestyä tämän syksyn aikana omassa blogissaan, jonne pääsette nimessä olevan linkin kautta. 

Gracen blogi kannattaa jo laittaa itselle kirjanmerkkeihin. Toiveita niistä blogilistoista, joilla haluaisitte Grace-blogin näkyvän, voi jättää tämän postauksen kommentteihin. Ilmoittelen heti, kun tiedä, milloin kirja alkaa ilmestyä.