Gracen nappi, traileri ja ilmestymisen alkamispäivä

Jokohan otsikossa oli teille jännitettävää kylliksi? :)

Kesällä monista syistä johtuen en kuukausiin edes koskenut Grace-käsikirjoitukseen. Kun sitten siihen palasin, kävi kuten usein käy: asiat etenevät vauhdilla. Yhtäkkiä huomasin, että kirjassa on 1011 "Betty-sivua" (A5-kokoista arkkia, fontti Georgia 11 pt), mikä on aikamoinen ennätys tässä sarjassa.

Ja kirja oli valmis.

Voisin tietysti yhä vielä sitä hioa ja muokata ja tehdä paljon sen eteen, mutta - sitä en aio, paitsi tietysti sitä mukaa, kun julkaisen. En siksi, etten haluaisi tarjota teille laatua, vaan siksi, että minä tahdon yhtä palavasti kuin tekin päästä mukaan Gracen seikkailuihin.

Kököttäminen yksin tietokoneen ääressä tarinaa naputtaen on hauskaa silloin, kun sitä vasta kehittelee, mutta nyt minä en kerta kaikkiaan enää malta mieltäni. Betty-sarjassa on sen julkaisumuodosta johtuen yhteisöllisyydestä, "yhdessä lukemisesta" tullut tärkeämpää kuin olisin koskaan voinut edes aavistaa. Minä tahdon tietää, mitä te tästä tarinasta pidätte!

Mutta koska tapanani on teitä aina hiukan härnätä (kehen lie Duncan tullut!), en tietystikään kerro tässä heti, koska kirja alkaa ilmestyä. Sen sijaan laitan teidät katsomaan trailerin, jälleen kerran. Ja kun olette reippaasti katsoneet sen loppuun, tiedossanne on eräs päivämäärä. Kyllä, trailerin teemana on elokuvamaailma, koska elokuvilla on hyvin tärkeä merkitys nuoren Gracenkin elämässä.Ja jos joku tahtoo täydentää blogissaan tai muualla "Bettyn nappirasiaansa", tässä siihen Gracen lisäys, vaikka hänestä "oli niin kauhean ikävää ommella nappeja ja parsia sukkia" (kehen lie tullut!). Napin voi luonnollisesti linkittää tälle sivulle.

grace-kirja1.blogspot.fi

Takana ja edessäkin on taas aikamoinen työ. Minulle riittää palkkioksi melkein kokonaan se, että tiedän ilahduttavani teitä. Mutta aivan kokonaan tuo tietoisuus ei riitä. Ja siksi toivonkin runsaasti kommentteja kirjasta niin Grace-blogiin kuin Facebook-sivullekin, jos siellä mukana olet. Silloin olen täydellisen tyytyväinen!