torstai 17. joulukuuta 2015

Haluatko kiittää Betty-kirjoista?

Ystävät, monet teistä ovat kehottaneet minua tarjoamaan Bettyä tai jotakin muuta tekstiäni kustantajalle. En nyt rupea tässä selittämään sitä pitkää tietä, jonka olen kulkenut 90-luvun "kulttimaineesta" (kuten eräässä kommentissa joskus hullujaluokkia kuvattiin) nykypäivään, jolloin kustantajat eivät teksteistäni innostu.

Siksi pysyttelenkin mieluusti täällä ilmaisjulkaisupuolella ja pidän kirjoittamisen rakkaana harrastuksena. Mutta ei se sitä tarkoita, ettettekö te voisi kirjoistani "maksaa"! :)

Bettyn Punaisen Ristin lipas Myrskyn vuosien sivupalkissa on sulkeutunut, mutta hän aloitti joulun kunniaksi joulupatakeräyksen. Jos haluat kiittää kirjoista ja tarinoista, ilahdutat Bettyä ja minua parhaiten osallistumalla Bettyn joulupata-keräykseen - tähän tai johonkin muuhun haluamaasi. Bettyn joulupadan varat Pelastusarmeija käyttää kotimaan vähävaraisten hyväksi.

Pataan voi pudottaa roponsa aina 21.1.16 asti, sinä päivänä päättyy "sivujuonteen" eli Children of Five Cherry Treesin ilmestyminen.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Kaisa! Olinkin jo vähän odotellut, että järjestätkö jonkin tavan auttaa ja samalla mahdollisuuden saada kiittää sinua siitä, että jaksat kirjoittaa ja jakaa tarinasi meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Aivan sattumalta (jota ei ole) osui silmiin jossakin Pelastusarmeijan virtuaalipata, ja siitä se ajatus sitten lähti. :) Olen hirveän iloinen, että se on saanut niin vilkkaan vastaanoton! Kai te sitten näistä höpsötyksistäni pidätte. ! <3

      Poista