Huomenna se alkaa!

SPOILAUSVAROITUS: JOS ET HALUA YHTÄÄN ARVAILLA, MISTÄ HUOMENNA KLO 10 ALKAVA JOULUTARINA KERTOO, ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE!

...turvaväli...

No niin, huomenna siis alkaa teidän joulutarinanne. Alunperinhän minusta tuntui, etten kykene, ehdi enkä jaksa kirjoittaa teille yhtään mitään. Sitten yksi toivomanne aihe alkoi elää mielessäni. Ja lopulta se venyi niin pitkäksi, ettei sitä voinut enää julkaista yhtenä postauksena. Se on nyt melkein kaksi kertaa niin pitkä kuin viime vuoden tapaninpäivän paketti, joka sekin oli jo aika mahdoton!

Niinpä tarina ilmestyy jatkokertomuksena, kuten olen kertonut. Se alkaa huomenna klo 10 (mikä taitaa olla aikainen hetki saada joululahjoja!) ja jatkuu joka päivä klo 10 aina uudenvuodenpäivään asti.

Tätä aihetta ovat monet teistä toivoneet jo pitkään. Olen vastustellut, koska olen pelännyt taustatyön runsautta. Sitten tajusin, että aivan kuten muutenkin Bettyjä kirjoittaessani olen opetellut siihen, ettei kaikkia yksityiskohtia tarvitse kertoa eikä myöskään selvittää, ei niitä tarvitse kertoa tässäkään. Näissä tarinoissa voi aina vähän oikaista!

Mutta onhan tässä ollut tekemistä, niin itse tarinan kuin niiden taustojenkin kanssa. Siksihän teksti niin venyikin! Oli niin paljon kerrottavaa. Mutta iloitsen siitä, että tämän kertomuksen kautta pääsin vihdoin sisälle erään henkilön nahkoihin, joka on  tähän asti ollut jotenkin kohteliaan etäinen minulle.

Kuvan lähde

Vaikka kirjoittaminen on ollut ihanaa, ja vaikka tarina on mielestäni itsessään aika ihana, ja vaikka uskon teidän pitävän siitä kovasti, siinä on sattuneesta syystä tumma pohjavire. Ymmärrätte sitten. Se on saanut miettimään monia asioita ja jopa saanut jotkut Jouluradion kappaleet avautumaan aivan uudella tavalla. Voin kertoa sitten, kun tarina on vauhdissa!

Mutta nyt toivotan teille riemukasta alkavaa joulujuhlaa - nauttikaa paketeistanne!