Miten luet Bettyä

En tiedä teistä, mutta minä näen tässä nuoren Bettyn ja Rosien venematkalla - juuri tuolla tavalla veikeäksi kuvittelen Bettyn. Perää pitävän nuoren miehen henkilöllisyyttä kukin voi arvailla. Kuvan lähde

Kaikki julkaistut Betty-kirjat ovat jo jonkin aikaa olleet saatavilla paitsi perinteisessä blogimuodossa, myös pdf-tiedostoina, jonka voi ladata omalle koneelleen tai vaikka tulostaa. Siksi Facebookin Bettyn ystävät -ryhmässä toivottiin, että myös joulutarinoista tulisi pdf-versiot.

Samalla vihjattiin, että jokin ohje "oikeaan" kirjojen ja joulutarinoiden lukemisjärjestykseen ei olisi huono ajatus. Ilokseni Betty hurmaa yhä uusia ystäviä, ja koska joulupakettien spinoff-tarinat ovat kietoutuneet jo aika tiukkaan myös kirjojen tapahtumiin, niitä ei ehkä kannatakaan lukea viimeiseksi koko muun sarjan jälkeen.

Niinpä tässä yhdistettynä suositeltava kirjojen ja tarinoiden lukemisjärjestys sekä linkit kirjoihin blogimuodossa, pdf-muodossa ja "äänikirjoina" siltä osin kuin sellainen on tehty.
1. Betty (myös pdf)
2. Duncanin kirje (myös pdf ja äänikirja)
3. Betty maailmalla (myös pdf)
4. Joulumuistoja (myös pdf ja äänikirja)
5. Uusi vuosi New Yorkissa (myös pdf ja äänikirja)
6. Betty oppii elämää (myös pdf)
7. Uusi vuosi Fort Williamissa (myös pdf ja äänikirja)
8. Betty ja muutosten aika (myös pdf)
9. Betty ja myrskyn vuodet (myös pdf)
11. Maailman keskipiste
10. Ruthin kirja
(myös pdf)
11. Koivurannan Grace
( myös pdf)
12. Maailma kutsuu, Grace
(myös pdf)
13. Archie ja Cora - ja mitä sitten tapahtui (myös pdf)


Bessien tarinan (myös pdf) ja Cathyn tarinan (myös pdf ja äänikirja) voi lukea haluamassaan kohdin, ne eivät ole niinkään sidottuja sarjan muihin tapahtumiin. Ja tietysti luettavissa on myös ns. kieli poskessa tehty some-versio parista ensimmäisestä Bettystä... Sen sijaan vuoden 2015 Betty-tapaamisen liitteeksi julkaisemani "Bettyn paljastukset" siitä, mitä todella tapahtui, ovat vain blogimuodossa. Ja jos haluat tietää, kuka Betty-sarjan hahmoista olet, voit testata sen täällä.