tiistai 31. tammikuuta 2017

Miten luet Bettyä

En tiedä teistä, mutta minä näen tässä nuoren Bettyn ja Rosien venematkalla - juuri tuolla tavalla veikeäksi kuvittelen Bettyn. Perää pitävän nuoren miehen henkilöllisyyttä kukin voi arvailla. Kuvan lähde

Kaikki julkaistut Betty-kirjat ovat jo jonkin aikaa olleet saatavilla paitsi perinteisessä blogimuodossa, myös pdf-tiedostoina, jonka voi ladata omalle koneelleen tai vaikka tulostaa. Kun nyt monet ovat lukemassa uusintakierrosta koko sarjasta valmistautuessaan Maailma kutsuu, Grace -kirjan ilmestymiseen, Facebookin Bettyn ystävät -ryhmässä toivottiin, että myös joulutarinoista tulisi pdf-versiot.

Samalla vihjattiin, että jokin ohje "oikeaan" kirjojen ja joulutarinoiden lukemisjärjestykseen ei olisi huono ajatus. Ilokseni Betty hurmaa yhä uusia ystäviä, ja koska joulupakettien spinoff-tarinat ovat kietoutuneet jo aika tiukkaan myös kirjojen tapahtumiin, niitä ei ehkä kannatakaan lukea viimeiseksi koko muun sarjan jälkeen.

Niinpä tässä yhdistettynä suositeltava kirjojen ja tarinoiden lukemisjärjestys sekä linkit kirjoihin blogimuodossa, pdf-muodossa ja "äänikirjoina" siltä osin kuin sellainen on tehty.
1. Betty (pdf)
2. Jouluaaton 2014 paketti (pdf, äänikirja)
3. Betty maailmalla (pdf)
4. Joulumuistoja 2014 (pdf, äänikirja)
5. Uudenvuodenpäivän 2014 paketti (pdf, äänikirja)
6. Betty oppii elämää (pdf)
7. Uudenvuodenaaton 2014 paketti (pdf, äänikirja)
8. Betty ja muutosten aika (pdf)
9. Betty ja myrskyn vuodet (pdf)
10. Ruthin kirja (pdf)
11. Koivurannan Grace (pdf)
12. Maailma kutsuu, Grace

Bessien tarinan (pdf) ja Cathyn tarinan (pdf, äänikirja) voi lukea haluamassaan kohdin, ne eivät ole niinkään sidottuja sarjan muihin tapahtumiin. Ja tietysti luettavissa on myös ns. kieli poskessa tehty some-versio parista ensimmäisestä Bettystä... Sen sijaan vuoden 2015 Betty-tapaamisen liitteeksi julkaisemani "Bettyn paljastukset" siitä, mitä todella tapahtui, ovat vain blogimuodossa. Ja jos haluat tietää, kuka Betty-sarjan hahmoista olet, voit testata sen täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti