Joulupaketteja ja teemalauluja

Bettyn jouluvalmistelut alkavat olla kohta tehtyinä ja tarinat ajastettuina. Uusi tarina siis ilmestyy tähän blogiin 24.12.2016-4.1.2017 joka päivä klo 12 ja Linna-sarjan tarina 5.1.-16.1.2017 samoin joka päivä klo 12. Molemmista voit lukea lisää täältä. 

Toivottavasti pidätte kaikista 24 paketistanne! Jos haluatte kiittää niistä, se onnistuu parhaiten osallistumalla Bettyn joulupatakeräykseen tai muuhun hyväntekeväisyyteen. Minä puolestani kiitän teitä, jotka jo olette mukana!

Kuvan lähde
Koska ainakin itselleni joululahjoissa tärkeintä on yllätyksellisyys, en tietenkään kerro tai edes vihjaa, mistä uusi, tänä syksynä teitä varten kirjoitettu joulutarina kertoo. (Vaikka kiusaus on kieltämättä kova, sillä odotan innoissani kommenttejanne!) Mutta kuten joka joulu, tänäkin vuonna löysin ehtymättömistä joululauluvarastoistani aiheeseen sopivan "teemalaulun". Se on tosin suomalainen, ja uudempaa joululaulutuotantoa, ja kunnollista videota siitä tuntui olevan aivan mahdoton löytää - mutta tässä jonkinlainen.

Jos haluat kuunnella laulun mieluummin alkuperäisenä Anna Erikssonin tulkintana, se löytyy ainakin Spotifystä.


Olen ollut lapsesta saakka suuri joululaulujen ystävä. Kun nykyään ajan taas puolen tunnin työmatkaa, olen hyödyntänyt tuon ajan kuuntelemalla pitkästä aikaa läpi joululaululevyjäni. Siellä on mm. kokoelmia, joihin on koottu levytyksiä vuosikymmenten varrelta. Ja siellä tuli vastaan tämä Irmeli Mäkelän esitys. En onnistunut löytämään tätä alkukielellä, mutta näinkin tästä tulee hyvin voimakkaasti mieleen sekä Bettyn että Gracen joulunvietto kotona, laajan suvun parissa.
Jos haluatte kuunnella lisää Bettyn joululauluja, hän on koonnut niistä YouTubeen teitä varten aivan oman soittolistan. Bettyn Facebook-sivulla taas on Gracella oma joulukalenteri, jossa pääsette joka aamu klo 10 täydentämään tulevan kirjan lauseita.

Nyt toivotan onnellista joulunodotusta ja rauhallista joulunaikaa - vaikka molemmat saamanne joulutarinat kylläkin... Krhm. Enpäs sanokaan mitään.